Kruipruimte isoleren met schuimbeton

Het opvullen van een kruipruimte met schuimbeton moet zorgvuldig gebeuren en moet gedaan worden door specialisten. Eerst zullen onze specialisten de kruipruimte grondig inspecteren en een plan op maat maken. Hier zal vastgesteld worden of er eventuele problemen verholpen moeten worden zoals beschadigde leidingen of vochtproblematiek. Hierna zullen wij de kruipruimte volledig reinigen, zodat er geen vuil of stof meer zal bevinden. Vervolgens zal er bekisting worden geplaatst. Dit zorgt ervoor dat het schuimbeton zich niet naar andere delen gaat verspreiden. Het zal geplaatst worden rondom de bekisting van het te isoleren oppervlak. Vervolgens zullen wij zorgvuldig het schuimbeton er in gieten en glad maken, waardoor er geen lucht in komt.

Wil jij je kruipruimte laten isoleren door middel van schuimbeton? Vraag dan direct online een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op.

Bodemisolatie kruipruimte met schuimbeton

Een kruipruimte onder je huis kan voor veel ergernissen zorgen. Wanneer je de kruipruimte opvult met schuimbeton zijn deze punten opgelost. Je zult vaak ervaren hebben dat je het moeilijk warm in huis krijgt. Dit heeft bij veel huishoudens te maken met een kruipruimte onder de woning te maken. Door de ruimte op te vullen met schuimbeton is er minder warmteverlies in het huis. Dit levert op jaarbasis een aanzienlijke besparing op. Daarnaast zorgt het ook voor meer comfort omdat er minder tocht is en de vloer minder koud aan zal voelen. Dit zorgt voor een comfortabeler binnenklimaat.

Grote voordelen van schuimbeton in je kruipruimte

Schuimbeton in je kruipruimte zorgt niet alleen dat je geld bespaart op je energierekening, ook is het goed voor je gezondheid. Een hoge luchtvochtigheid in huis is niet goed voor je longen. Dit kan zelfs leiden tot problemen zoals astma en allergieën. Door de kruipruimte op te vullen met schuimbeton wordt vochtproblematiek aangepakt en zal de luchtvochtigheid in het huis afnemen. Ook zorgt het voor waardevermeerdering van je huis. Een kruipruimte die volgegoten is met schuimbeton zal ervoor zorgen dat het binnenklimaat comfortabeler wordt en de woning een beter energielabel krijgt. Hierdoor wordt een huis aantrekkelijk op de markt en zal de waarde stijgen. Naast het vullen van de kruipruimte kun je ook gebruikmaken van schuimbeton als fundering.

Kruipruimte laten isoleren d.m.v. schuimbeton?

Heb je vragen over het vullen van je kruipruimte met schuimbeton ? Vul ons contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Projecten

 

Globe Milk

Plaats
Boxmeer
Inhoud
500 m³
Opdrachtgever
Van der Meijden Machines B.V.
 

Vrieshuis

Plaats
Oosterhout
Inhoud
600 m³
Opdrachtgever
Huisman Vloerenbedrijf B.V.
 

Woning Dordrecht

Plaats
Dordrecht
Inhoud
100 m³
Opdrachtgever
Arco Internationaal Groep B.V.