Het is niet verstandig om als onvervaren verbouwer zelf met een betonpomp aan de slag te gaan. Het verpompen van beton op een werkplaats is een klusje voor gespecialiseerde mensen die de fijne kneepjes van het vak kennen. Deze specialisten vindt u bij de Gebroeders van Antwerpen. Bij ons kunt u de juiste betonpomp huren. We hebben een betonpomp voor elke klus. De specialisten van Van Antwerpen helpen u graag met het verpompen van het beton. U hoeft zich nergens meer zorgen over te maken. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en advies.

Waarom een betonpomp huren?

Of u nu een vloer legt voor een schuurtje of de gehele fundering van een kantoorgebouw. In beide gevallen moet het beton gedraaid worden en vanaf dat punt naar de uiteindelijke bestemming gepompt worden. Met een betonpomp gaat dit gemakkelijk, snel en veilig, wat misschien nog wel het belangrijkste is. Daarbij krijgt u met een betonpomp gegarandeerd het meest gladde oppervlak. Niet iedereen is een ervaren betonpomper. Daarom raden we u aan om een bemande betonpomp te huren en ons verder het klusje te laten klaren. Wanneer u dit zelf wilt doen kan de klus langer duren en is het ineens niet meer zo gemakkelijk. Een betonpomp huren is daarom de ideale oplossing.

Betonpomp verhuur op maat

De betonpomp verhuur van de Gebroeders Van Antwerpen ondersteunt u met het grootste pompenpark. Er is daardoor altijd een pomp beschikbaar voor uw project. Onze citypomp is bijvoorbeeld geschikt voor het leggen van de fundering van een schuurtje in de tuin. Deze citypomp verpompt 18m³ per uur. Onze grootste pomp verpompt tot 200m³ per uur. Deze is geschikt voor de bouw van complete kantoorgebouwen. Door onze diversiteit in de betonpomp verhuur kunnen wij elke klus klaren. Groot of klein.

Bij de Gebroeders van Antwerpen bent u verzekerd van de meest efficiënte uitvoering van uw project.

Meer informatie of offerte aanvragen?

Wilt u een betonpomp huren? Dan adviseren wij u graag over de inzet van de juiste betonpomp.