Betonpomp voor het laten storten van beton of onze eigen schuimbeton

Heb je een betonpomp nodig of wil je schuimbeton laten storten? Beton laten storten is echt specialistenwerk. Het niet professioneel laten storten van beton kan slechte gevolgen hebben. Wij helpen je met het verpompen van beton door middel van onze betonpompen. Het storten van schuimbeton doen wij zelf.

Beton laten storten: schuimbeton

Wij raden je aan om je beton altijd door een expert te laten storten. Wil je risico’s vermijden? Huur dan de juiste vakmensen in. Wij helpen je graag. Uiteraard zorgen we gegarandeerd voor een strak resultaat. Daarbij maakt het voor Gebr. Van Antwerpen niet uit of dit voor uw schuur, tuin, tuinhuis of bijvoorbeeld voor een sporthal is. Ook zijn er veel verschillende soorten vloeren waar je jouw betonvloer kunt laten storten. Met behulp van onze expertise zorgen wij voor de juiste betonpomp.

Elk project is mogelijk en haalbaar

Heb je te maken met een vloer die moeilijk te bereiken is? Bij Gebr. Van Antwerpen is dat geen probleem. Wij hebben het juiste materiaal in huis om voor elk project een betonvloer te storten. Bij Gebr. Van Antwerpen hebben wij ook grootschalige projecten gedaan. Denk hierbij aan de uitbreiding van station Eindhoven of de parkeergarage Kruisplein in Rotterdam. Ook voor kleine projecten kun je bij ons aan de bel trekken. Zo hebben wij een betonvloer in de loods van een melkboer gestort en doen we funderingen van woningen.

Schuimbeton

Er is steeds meer vraag naar schuimbeton. Bij Van Antwerpen zijn we bewust van deze trend en hier kunnen we je goed in voorzien. Schuimbeton is een isolerend alternatief voor een betonvloer, echter kan schuimbeton niet op alle plekken ingezet worden. Vooral bij het vervangen van de oude vloer in een bestaand woonhuis wordt er steeds meer en meer naar schuimbeton gekeken daar dit ook direct isolerend is. En op het einde van de maand is de energierekening ook meteen lager.

Beton laten storten door Gebr. Van Antwerpen

Wil je Gebr. Van Antwerpen inzetten voor het laten storten van beton? Wij hebben al meer dan 30 jaar ervaring met het verpompen van beton. In deze 30 jaar hebben wij ons gespecialiseerd in het storten van beton. Hiervoor hebben wij in ons moderne pompenpark meer dan 25 betonpompen tot onze beschikking. Verder hebben wij een eigen technische dienst voor het onderhoud van betonpompen. Wij hebben aandacht voor kwaliteit, flexibiliteit en service. Dit doen wij tegen een zeer concurrerend tarief. Je kunt altijd vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij helpen je graag met je beton klus. Voor een fundering storten of betonvloer storten geldt hetzelfde als voor het laten storten van beton. Wij storten wel ons eigen schuimbeton, maar wat beton betreft kun je onze betonpompen huren om beton van andere partijen verpompen.

Offerte aanvragen

Heb je een betonpomp nodig of wil je schuimbeton storten?

Projecten

 

Globe Milk

Plaats
Boxmeer
Inhoud
500 m³
Opdrachtgever
Van der Meijden Machines B.V.
 

N261 Non Stop

Plaats
Waalwijk - Tilburg
Inhoud
22.000 m³
Opdrachtgever
BAM N261 Non Stop V.O.F.
Aannemer
BAM Civiel Zuidwest
 

Landgoed Wielewaal

Plaats
Eindhoven
Inhoud
150 m³
Opdrachtgever
Aannemersbedrijf A.M.J. op 't Hoog en Zn B.V.