Het verpompen van beton is specialistenwerk. Wij verzorgen sinds 1985 het verpompen van beton op grote en kleine locaties in weg- en waterbouw, utiliteits- en woningbouw. Van moeilijk bereikbare achtertuin tot viaduct, van bedrijfsvloer tot onderwaterstorting. Voor elke klus hebben wij een geschikte betonpomp en de juiste kennis. Door te blijven investeren in de nieuwste technieken kunnen wij altijd de beste oplossing voor het verpompen van beton aanbieden.

Kwaliteit, service en flexibiliteit

Gebr. van Antwerpen is een onafhankelijk bedrijf. Wij hanteren de trefwoorden: kwaliteit, service en flexibiliteit. Ook voor kwantiteit zit u bij ons goed; onze kennis van zaken bespaart u tijd en geld. Niet voor niets maken steeds meer aannemers, vloerenbedrijven en betonmortelcentrales gebruik van onze diensten.

Modern pompenpark

Met een jong machinepark dat aan alle moderne eisen voldoet, een eigen technische dienst en een team van goed opgeleide en ervaren machinisten levert Gebr. van Antwerpen BV precies wat u nodig heeft: een betrouwbare partner in betonpompen.

Duizenden kubieke meters beton per dag

Wij willen uitblinken in kwaliteit en service, mede daardoor zijn wij één van de grootste van Nederland geworden. We verpompen dagelijks op zo’n 50 bouwplaatsen duizenden kubieke meter beton.

Het belangrijkste speerpunt in het bedrijf zijn onze medewerkers: zij zijn ons visitekaartje. Als zij hun werk niet goed doen, hoeven wij een volgende keer niet meer bij u terug te komen. Daarom is het belangrijk dat wij onze medewerkers optimaal motiveren en hun eigen verantwoording geven. Samen met hen dragen wij ons bedrijf uit als één groot team.

Gecertificeerde betonpompmachinisten

Gebr. van Antwerpen wil vooruitlopen op het gebied van veiligheid, duurzaamheid en efficiënt werken.

Per december 2014 heeft V-Tas opleidingscentrum een cursus betonpompmachinist in het leven geroepen. Deze cursus gaat voornamelijk over hoe veilig en efficiënt met een betonpomp te werken. Onze machinisten hebben allemaal deelgenomen aan deze cursus en zijn hier ook allemaal voor geslaagd. Sinds januari 2015 zijn er bij Gebr. van Antwerpen alleen maar gecertificeerde betonpompmachinisten in dienst. Ook beschikken al onze machinisten over een digitaal veiligheidspaspoort waarmee werkzaamheden aan het spoor verricht mogen worden.

Interesse in het huren van een betonpomp?