Gebr. Van Antwerpen verpompen duizenden kubieke meters beton per dag met diverse betonpompen op diverse projecten, van wegen- tot woningbouw. Ons doel is elke keer weer uit te blinken in kwaliteit en service. Dat is één van de redenen waarom we één van de grootste betonpomp specialisten van Nederland zijn geworden. Dagelijks verpompen we op zo’n vijftig bouwplaatsen in heel Nederland. Omdat we vele verschillende betonpompen in ons pompenpark hebben, kunnen we een grote diversiteit aan projecten aanpakken.

Bemande betonpomp

Naast de topkwaliteit betonpompen zijn onze medewerkers het belangrijkste onderdeel in ons bedrijf. Zij bemannen de betonpompen en zijn ons visitekaartje. Als zij hun werk niet goed doen, hoeven wij een volgende keer niet meer bij u terug te komen. Daarom vinden wij het belangrijk dat we onze medewerkers optimaal motiveren en ze hun eigen verantwoording kunnen nemen. Samen met hen dragen wij ons bedrijf uit als één groot team.

Modernste pompenpark met eigen technische dienst

Bij Gebroeders van Antwerpen hebben we een zeer modern en compleet pompenpark. We hebben een eigen technische dienst en beschikken over een eigen werkplaats waar onze machines worden onderhouden. Daarnaast zijn alle wagens uitgerust met een GPS-systeem en beschikken we over een eigen planningsysteem. Hierdoor kunnen we direct inspelen op wijzigingen en veranderingen. Dit zorgt ervoor dat we snel en up-to-date zijn met onze werkzaamheden.

Welke betonpomp bestellen?

Wij adviseren u graag over de inzet van de juiste betonpomp. In ons assortiment bevinden zich veel verschillende betonpompen. Dit maakt de keuze voor de juiste betonpomp natuurlijk niet makkelijker. Neem daarom contact met ons op om uw project te bespreken. Zo weet u zeker dat alle werkzaamheden op de meest efficiënte manier en met het juiste materiaal worden uitgevoerd. Wij helpen en adviseren u graag!

De voordelen van onze betonpompen

  • Het verpompen van beton is gemakkelijk, kostenbesparend en gebruiksvriendelijk.
  • Met een betonpomp is het beton ook naar moeilijk bereikbare plaatsen te pompen.
  • Het verpompen van beton gaat snel, tot maximaal 200 m³ per uur per machine.
  • U haalt uw strakke planning.
  • Het verpompen van beton is milieuvriendelijk.
  • Het verpompen van beton is veilig voor uw personeel.
  • Het verpompen van beton is bedrijfszeker.