Beton verpompen is de meest eenvoudige, veiligste en milieuvriendelijkste manier om beton te verplaatsen van de betonmixer naar de plek waar het gebruikt wordt. Met een betonpomp wordt de betonmortel in een continue stroom verplaatst waardoor het beton gelijkmatig gestort kan worden. Een betonpomp kan voor een hoge stortsnelheid zorgen, wat erg voordelig is als er veel betonmortel verwerkt moet worden in een korte tijd.

Beton verpompen naar alle mogelijke locaties

Een ander voordeel van een betonpomp is dat deze in allerlei maten beschikbaar is. Een grote betonpomp heeft bijvoorbeeld een reikwijdte van zo’n 58 meter en reikhoogte van 62 meter. Hiermee kunnen lange afstanden overbrugd worden, de hoogste verdiepingen bereikt worden en door de knikpunten in de verdeelmast kan bijvoorbeeld ook een achtertuin via de straatkant bereikt worden. Door de grote keuze in soorten en maten betonpompen zijn alle soorten bouwplaatsen en locaties te bereiken.

Groot en modern pompenpark

Gebr. van Antwerpen heeft betonpompen voor elk bouwproject, groot of klein. Van het verpompen van beton voor het leggen van de fundering voor een schuurtje in de achtertuin tot de fundering van een compleet kantorencomplex of snelwegknooppunt. U vindt bij ons altijd de oplossing die u zoekt.

Ons moderne betonpompenpark bestaat uit meer dan 25 pompen, inclusief een eigen technische dienst. Voor elk project hebben wij dus de juiste betonpomp.

Andere voordelen van Gebr. van Antwerpen zijn:

  • Meer dan 30 jaar ervaring in het verpompen van beton
  • 24 uur per dag bereikbaar
  • Specialistisch familiebedrijf met aandacht voor kwaliteit, flexibiliteit en service

Beton verpompen, met welke betonpomp?

Omdat er zo veel verschillende betonpompen beschikbaar zijn is het kiezen van de juiste betonpomp niet altijd makkelijk. Maar door onze ervaring kunnen we u perfect adviseren. Neem contact met ons op en onze experts bekijken samen met u wat de beste werkwijze is voor uw project. Gecombineerd met onze scherpe prijzen weet u zeker dat uw bouwproject een succes wordt!

Advies over de juiste betonpomp

Onze experts kijken graag samen met u wat de beste werkwijze en de daarbij passende betonpomp is voor uw project.