Betonvloer storten?

betonvloer stortenHet storten van een betonvloer lijkt gemakkelijk, maar het is echt specialistenwerk. Voor een veilig, duurzaam en mooi resultaat is het belangrijk dat in de eerste plaats de juiste betonmortel wordt gekozen. Vervolgens moet deze op precies de juiste hoogte worden aangebracht. Dit moet met de juiste betonpomp gebeuren. Kortom: laat een expert u helpen om de beton in uw vloer te verpompen. Gebr. Van Antwerpen is een specialistisch familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring en één van de grootste bedrijven in het verpompen van beton in Nederland. We hebben al talloze projecten succesvol afgerond. Neem op onze projecten pagina eens een kijkje bij alle projecten. 

Betonvloer of fundering storten voor elk project

Er zijn tientallen soorten vloeren. Of het nu een huiskamervloer is of een keldervloer, de vloer van een grote sporthal, een grote buitenvloer of een vloer die moeilijk te bereiken is, Gebr. van Antwerpen heeft de expertise en de juiste betonpomp voor u. De gebroeders van Antwerpen hebben genoeg expertise en materiaal in huis om voor elk project een betonvloer te storten. Wij werken aan grote projecten zoals de uitbreiding van station Eindhoven of de parkeergarage Kruisplein Rotterdam, maar ook aan kleinere projecten. Denk hierbij aan een betonvloer storten in een loods van een melkboer of de fundering van een woning. 

Voordelen van een betonnen vloer storten

Een betonvloer heeft veel voordelen. Bij grote oppervlakken is het vaak erg interessant qua prijs. Een ander voordeel is dat een betonvloer naadloos is. U heeft dus geen last van vieze voegen. Hierdoor is een betonvloer ook eenvoudig in onderhoud. 

Specialist in beton storten nodig?

Onze experts helpen u graag. Zij bekijken uw situatie en adviseren u over de beste manier om de beton in uw vloer te verpompen. We gebruiken het beste materiaal en investeren continu in de nieuwste en milieuvriendelijkste technieken. We hebben dan ook een groot machinepark met de beste pompen die aan alle moderne eisen voldoen. Met al deze mogelijkheden kunnen we altijd de beste oplossing voor het storten van beton aanbieden. Natuurlijk verpompen wij de beton in uw vloer tegen een zeer concurrerend tarief. 

Wilt u een betonpomp huren of heeft u een groter project waarbij we u van dienst kunnen zijn? 

Vraag een offerte aan

Beton laten storten door Gebr. van Antwerpen

  • Meer dan 30 jaar ervaring in verpompen van beton.
  • Modern pompenpark met meer dan 25 betonpompen.
  • Eigen technische dienst voor onderhoud van betonpompen.
  • 24 uur per dag bereikbaar.
  • Specialistisch familiebedrijf met aandacht voor kwaliteit, flexibiliteit en service.