Fundering storten

Het storten van een fundering brengt specialisatie met zich mee. Er zitten behoorlijk wat risico’s aan vast wanneer je dit zelf zou doen. Door het werk door een specialist te laten doen ben je verzekerd van de gewenste resultaten. Wij kunnen je helpen met het storten van schuimbeton of door het verhuren van onze betonpompen. Dit kun je gemakkelijk overlaten aan Gebr. Van Antwerpen. 

Fundering storten met behulp van Van Antwerpen

Het storten van een fundering is de basis van een constructie. Daardoor is het enorm belangrijk dat dit goed gebeurd. Zonder goede basis zal een bouwproject niet zoals gewenst lopen. Daarom is het belangrijk dat dit vakkundig gebeurt. Ook een juiste samenstelling met beton van hoge kwaliteit is een belangrijk aspect. De specialisten van Gebr. Van Antwerpen beschikken over de juiste materialen en expertise om dit te doen. Heb je vragen of wil je een fundering storten? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Beton fundering storten voor elk project

Beton storten voor het plaatsen van de fundering? Met onze vakmensen kunnen wij aan alle denkbare projecten werken. Wij hebben aan verschillende soorten projecten gewerkt en de werkzaamheden voor verschillende opdrachtgevers uitgevoerd, voor zowel bedrijven als particulieren. De groottes van de projecten variëren van 150m³ tot meer dan 22.000m³. Je kan ons dus voor iedere gelegenheid een betonfundering laten storten. Voorbeelden van projecten die we hebben gedaan kun je terugvinden op de projecten pagina.

Fundering laten storten

Gebr. Van Antwerpen heeft al meer dan 30 jaar ervaring met het laten storten van een fundering. Hierdoor is er een specialisatie opgebouwd voor zowel kleinschalige als grootschalige projecten. In ons moderne pompenpark hebben we meer dan 25 betonpompen beschikbaar. Wij onderhouden deze met een eigen technische dienst. Hierdoor maakt de grootte van het project niet uit. Ons bedrijf let op kwaliteit, flexibiliteit en service. Dit doen we in combinatie met het zeer concurrerende tarief dat we hanteren. Wil je een fundering laten storten en zoek je naar mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Offerte aanvragen

Wilt u een betonpomp huren, je fundering laten doen, of heeft u een groter project waarbij we u van dienst kunnen zijn? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om uw project te bespreken.

Fundering laten storten door Gebr. van Antwerpen

  • Meer dan 30 jaar ervaring in verpompen van beton
  • Eén van de grootste bedrijven in het verpompen van beton in Nederland
  • Modern pompenpark met meer dan 25 betonpompen
  • Eigen technische dienst voor onderhoud van betonpompen
  • 24 uur per dag bereikbaar
  • Specialistisch familiebedrijf met aandacht voor kwaliteit, flexibiliteit en service

We hebben al talloze projecten succesvol afgerond. Neem op onze projecten pagina eens een kijkje bij alle projecten.

Projecten

 

N261 Non Stop

Plaats
Waalwijk - Tilburg
Inhoud
22.000 m³
Opdrachtgever
BAM N261 Non Stop V.O.F.
Aannemer
BAM Civiel Zuidwest
 

Globe Milk

Plaats
Boxmeer
Inhoud
500 m³
Opdrachtgever
Van der Meijden Machines B.V.
 

Woning Dordrecht

Plaats
Dordrecht
Inhoud
100 m³
Opdrachtgever
Arco Internationaal Groep B.V.