Betonvloer storten met onze betonpompen

Het storten van een betonvloer lijkt gemakkelijk, maar het is echt specialistenwerk. Voor een veilig, duurzaam en mooi resultaat is het belangrijk dat in de eerste plaats de juiste beton wordt gekozen. Vervolgens moet deze op precies de juiste hoogte worden aangebracht. Dit moet met de juiste betonpomp gebeuren. Kortom: laat een expert je helpen om de beton in je vloer te verpompen.

Betonvloer storten voor elk project

Er zijn tientallen soorten vloeren. Of het nu een huiskamervloer is of een keldervloer, de vloer van een grote sporthal, een grote buitenvloer of een vloer die moeilijk te bereiken is, Gebr. van Antwerpen heeft de expertise en de juiste betonpomp voor je. Van Antwerpen heeft genoeg expertise en materiaal in huis om voor elk project een betonvloer te storten. Wij werken aan grote projecten zoals de uitbreiding van station Eindhoven of de parkeergarage Kruisplein Rotterdam, maar ook aan kleinere projecten. Denk hierbij aan een betonvloer storten in een loods van een melkboer of de fundering van een woning.

Voordelen van het storten van een betonnen vloer

Een betonvloer heeft veel voordelen. Bij grote oppervlakken is het vaak erg interessant qua prijs. Een ander voordeel is dat een betonvloer naadloos is. Je hebt dus geen last van vieze voegen. Hierdoor is een betonvloer ook eenvoudig in onderhoud.

Specialist in beton storten nodig?

Onze experts helpen je graag. Zij bekijken jouw situatie en adviseren je over de beste manier om de beton in je vloer te verpompen. We gebruiken het beste materiaal en investeren continu in de nieuwste en milieuvriendelijkste technieken. We hebben dan ook een groot machinepark met de beste pompen die aan alle moderne eisen voldoen. Met al deze mogelijkheden kunnen we altijd de beste oplossing voor het storten van beton aanbieden. Natuurlijk verpompen wij de beton in je vloer tegen een zeer concurrerend tarief.

Offerte aanvragen

Wil je een betonpomp huren of een schuimbeton vloer? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om jouw project te bespreken.

Betonvloer laten storten door Gebr. van Antwerpen

  • Meer dan 30 jaar ervaring in verpompen van beton
  • Eén van de grootste bedrijven in het verpompen van beton in Nederland
  • Modern pompenpark met meer dan 25 betonpompen
  • Eigen technische dienst voor onderhoud van betonpompen
  • 24 uur per dag bereikbaar
  • Specialistisch familiebedrijf met aandacht voor kwaliteit, flexibiliteit en service

We hebben al talloze projecten succesvol afgerond. Neem op onze projecten pagina eens een kijkje bij alle projecten.

Projecten

 

RWZI Numansdorp

Plaats
Numansdorp
Inhoud
3000 m³
Opdrachtgever
Van der Burgt & Robe Betonwerken B.V.
Aannemer
Mobilis B.V.
 

N261 Non Stop

Plaats
Waalwijk - Tilburg
Inhoud
22.000 m³
Opdrachtgever
BAM N261 Non Stop V.O.F.
Aannemer
BAM Civiel Zuidwest
 

The Wall

Plaats
Eindhoven
Inhoud
12.000 m³
Opdrachtgever
Arco Internationaal Groep B.V.
Aannemer
Bouwgroep Moonen 's-Hertogenbosch B.V.